Like Njoy kinderdagverblijf Zoetermeer Share Njoy kinderopvang Zoetermeer Youtube kanaal kinderdagverblijf njoy Feed kinderdagverblijf Zoetermeer

Inrichting

  • Njoy is een kinderdagverblijf dat deskundige kinderopvang biedt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Door een natuurlijke en huiselijke omgeving te creĆ«ren en een uniek en verantwoord pedagogisch beleid te voeren, biedt Kinderdagverblijf Njoy kwaliteit die aansluit bij de wensen van ouders en/of verzorgers. Njoy biedt een veilige omgeving waarin uw kind makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderdagverblijf, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kind.

Kinderdagverblijf Njoy kiest bewust voor een lichte en rustige inrichting, waarin naturel tinten en houten meubels en speelgoed de boventoon voeren. De groepen worden huiselijk ingericht en hebben een ruime hoeveelheid speelgoed die speciaal voor de leeftijden van de kinderen op de betreffende groep is samengesteld.

De locaties van Kinderdagverblijf Njoy stralen uit: “het is hier gezellig”. Voor het kind, maar ook voor hun ouders en de pedagogisch medewerkers. De ruimtes zijn sfeervol en harmonieus in aankleding en kleurgebruik. Bij de aankleding van muren, vloeren en meubilair wordt er rekening mee gehouden dat jonge kinderen snel overprikkeld raken.