Like Njoy kinderdagverblijf Zoetermeer Share Njoy kinderopvang Zoetermeer Youtube kanaal kinderdagverblijf njoy Feed kinderdagverblijf Zoetermeer

BSO

  • Njoy is een kinderdagverblijf dat deskundige kinderopvang biedt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Door een natuurlijke en huiselijke omgeving te creëren en een uniek en verantwoord pedagogisch beleid te voeren, biedt Kinderdagverblijf Njoy kwaliteit die aansluit bij de wensen van ouders en/of verzorgers. Njoy biedt een veilige omgeving waarin uw kind makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderdagverblijf, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kind.

Buitenschoolseopvang

De wereld van uw kind breidt zich enorm uit als ze naar de basisschool gaan. Naast de basisschool waaraan uw kind in het begin erg aan moet wennen, wordt er steeds meer een beroep gedaan op de ontwikkeling van uw kind. Op de basisscholen is er in de eerste twee groepen nog genoeg ruimte voor spel, het spelen wordt in toenemende mate lerend ingezet. Dit vergt natuurlijk veel meer energie van de kinderen.

Uw kind heeft behoefte aan persoonlijke aandacht van onze leidsters. Uw kind wil natuurlijk graag vertellen wat er gebeurd is op school of na een vermoeiende schooldag lekker even rustig bijkomen. De kinderen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en belangstelling.

 

Meer informatie over de buitenschoolse opvang van Njoy volgt.