Like Njoy kinderdagverblijf Zoetermeer Share Njoy kinderopvang Zoetermeer Youtube kanaal kinderdagverblijf njoy Feed kinderdagverblijf Zoetermeer

KDV

  • Njoy is een kinderdagverblijf dat deskundige kinderopvang biedt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Door een natuurlijke en huiselijke omgeving te creëren en een uniek en verantwoord pedagogisch beleid te voeren, biedt Kinderdagverblijf Njoy kwaliteit die aansluit bij de wensen van ouders en/of verzorgers. Njoy biedt een veilige omgeving waarin uw kind makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderdagverblijf, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kind.

Uw kind toevertrouwen aan de zorg van anderen. Is Misschien wel één van de lastigste beslissingen die u moet nemen. U bent op zoek naar een kinderdagverblijf waar uw kind liefdevol wordt opgevangen en verzorgd. Een plek waar niet alleen uw kind maar ook u zich thuis voelt. Kinderdagverblijf Njoy bied u deze plek!

Njoy legt het accent op de ontwikkeling van het beleven het ervaren en de creatieve vorming. De dagelijkse activiteiten zorgen voor de prikkeling van de verschillende zintuigen. Voorlezen, muziek, dansen, naar buiten gaan, lekker binnen spelen met het speelgoed de geuren en kleuren dragen allemaal bij dat uw kind zich in de eerste jaren optimaal kan ontwikkelen.

De opvang vindt plaats in een sfeer van geborgenheid, veiligheid en vertrouwelijke band met onze leidsters en natuurlijk de nieuwe vriendjes. Een pedagogisch klimaat waarin u en uw kind zich thuis zullen voelen en een duidelijk dagritme heeft.