Like Njoy kinderdagverblijf Zoetermeer Share Njoy kinderopvang Zoetermeer Youtube kanaal kinderdagverblijf njoy Feed kinderdagverblijf Zoetermeer

Slapen

  • Njoy is een kinderdagverblijf dat deskundige kinderopvang biedt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Door een natuurlijke en huiselijke omgeving te creëren en een uniek en verantwoord pedagogisch beleid te voeren, biedt Kinderdagverblijf Njoy kwaliteit die aansluit bij de wensen van ouders en/of verzorgers. Njoy biedt een veilige omgeving waarin uw kind makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderdagverblijf, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kind.

Slapen is heel belangrijk voor jonge kinderen. Door voldoende slaap kunnen zij hun ervaringen en indrukken die zij opdoen verwerken. De slaaptijden zijn afhankelijk van het slaappatroon thuis en de behoefte van de baby’s.

De slaapkamers zijn voorzien van ergonomische stapelbedden. De peuters slapen op stretchers. Om de veiligheid, hygiëne en structuur te waarborgen hebben de alle kinderen een eigen bedje. De vertrouwde knuffel en eventueel de speen gaan natuurlijk mee. Heeft u kind een afwijkende slaaphouding (ingebakerd) dan kunt u hiervoor een formulier afwijkende slaaphouding invullen

Een pedagogisch medewerkster is aanwezig in de slaapkamer tot bijna alle kinderen slapen. Vervolgens wordt er regelmatig gecontroleerd of alle kinderen nog slapen. De slaapkamers zijn voorzien van een babyfoon.